Goedkoop business class vliegen?

Goedkoop business class vliegen? Dat is zeker mogelijk! Er zijn diverse manieren om Business class te vliegen met je Flying Blue Miles. Onderstaand hebben we de mogelijkheden op een rijtje gezet. De belangrijkste tip is in ieder geval om een American Express creditcard aan te vragen. Via deze site krijg je al direct 11.000 gratis punten indien je een (gratis) gold card aanvraagt.

1: Koop een Promo Award ticket

Een Promo Award ticket is een speciale aanbieding waarbij je niet alleen economy class tickets kunt kopen, maar ook business class tickets! Het aantal Miles dat je nodig hebt voor een business class ticket is bij een Promo Award tot wel 50% minder! Elke maand heeft KLM weer nieuwe Promo Award tickets waarmee je business class kunt vliegen. Promo Award tickets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus kijk elke eerste dag van de maand naar het aanbod en boek ook goedkoop jouw business class vliegticket! Houd deze website ook in de gaten voor business class ticket aanbiedingen.

2: Koop een classic Award ticket

Een business class ticket kun je omwisselen voor jouw Flying Blue Miles. Anders dan de Promo Award ticket krijg je hier geen korting en betaal je gewoon het benodigde aantal Miles voor het ticket.

3: Upgraden van je economy ticket

Heb je al een ticket aangeschaft? Dan kun je deze upgraden naar business class met je Flying Blue Miles. Als er voor vertrek nog stoelen beschikbaar zijn in de Business Class, kun je een upgrade aanvragen. Je kunt op de dag van vertrek bijvoorbeeld ook naar het KLM kantoor op Schiphol om te bekijken of er nog Business Class stoelen beschikbaar zijn die je met Flying Blue miles kunt upgraden. Afhankelijk van je bestemming kun je al naar business class upgraden voor 75.000 Miles, hierbij zijn we uitgegaan van een vlucht van circa 7 uur. Naar Londen kun je zelfs al voor 7.500 miles naar business class upgraden!

Hoe kom ik aan zoveel Miles om business class te kunnen vliegen?

De gemakkelijkste manier om Flying Blue Miles te sparen is het gebruiken van een American Express creditcard. Kijk op deze pagina naar informatie over deze creditcard en hoe je al direct 22.000 gratis bonus miles kunt ontvangen.

Voorbeelden Business class tickets

Onderstaand hebben we enkele voorbeelden gezet van het aantal Miles dat je nodig hebt bij het boeken van een goedkoop Business class ticket.

Maatschappij:Bestemming:Retour: Miles nodig:
KLMCancun (Mexico) Retourticket93.750
KLMDubaiRetourticket75.000
KLMMontrealRetourticket93.750
KLKNew YorkRetourticket93.750

Is een business class ticket dan echt zo goedkoop?

Je kunt jouw Fling Blue Miles niet besteden aan luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen. Deze dien je dus apart te betalen. Hetzelfde geldt voor een deel van de internationale toeslag op langeafstandsvluchten. Het ticket is dus wel gratis, maar je bent wel geld kwijt voor het betalen van deze overige kosten.