Goedkoop boeken via Booking.com

De meeste van ons die wel eens een overnachting hebben geboekt, hebben gebruik gemaakt van de website van Booking.com. Wereldwijd kun je terecht bij de website voor het boeken van hotels. De prijzen zijn echter niet altijd hetzelfde, per dag kan dit verschillen. Zo kan het voor een verblijf van 3 nachten al gauw een paar honderd euro schelen als je vroeger van te voren boekt. Vaak is het zo dat als je vroeger van tevoren boekt, dat het goedkoper is. Eigenlijk is dit logisch, omdat hotels die nog vrije kamers hebben ook graag willen dat deze bezet zijn en dan maar voor wat minder geld. Onderstaand staat een stappenplan om zo goedkoop mogelijk jouw overnachting te boeken.

Stap1:
Boek het hotel datje wilt boeken, uiteraard voor een jouw acceptabel bedrag. Uiteraard zal het ook voorkomen dat een prijs niet goedkoper is. Onze ervaring is dat bij hotels die niet vol zitten, de prijs altijd zal zakken. Kies voor een kamer die je kosteloos kunt annuleren tot een bepaalde datum.Booking.com

Stap 2:
Bekijk elke dag tot aan de dag waarop je niet meer kosteloos kunt accepteren wat de prijs is van dezelfde overnachting als dat je hebt geboekt. Mijn ervaring is dat een week voor vertrek dit het goedkoopste zal zijn.

Stap 3:
Is de prijs goedkoper geworden? Annuleer je vorige boeking en boek snel dezelfde kamer voor een lagere prijs.

Het zou mij helpen indien je via bovenstaand formulier de kamer boekt. Het kost jou niks extra’s en ik krijg er een kleine extra voor.